Rensning af ventilationsrør, ventilationskanaler & ventilationsanlæg

Rensning af ventilationsanlæg, ventilationskanaler og ventilationsrør for private & erhverv

Hvornår har du sidst fået udført en rensning af dit ventilationsanlæg eller ventilationsrør?

Vi kan udfører rensning af ventilationskanaler, ventilationsrør og ventilationsanlæg. Mange virksomheder, kontorer, etageboliger, sygehuse, institutioner og private boliger er udstyret med ventilationsanlæg, som desværre sjældent får den nødvendige opmærksomhed, når det kommer til vedligeholdelse. Det er af afgørende betydning for et sundt og rent indeklima, at ventilationsanlægget og ventilationskanalerne renses regelmæssigt. Samtidig har dette også en afgørende indvirkning på energieffektiviteten i ventilationsanlægget. Vores ekspertise ligger i rensning af ventilationsanlæg, og vi sørger for grundig rensning af ventilationskanaler og ventilationsrør for at sikre, at dit indeklima forbliver sundt og energiforbruget optimeres.

I tilfælde af ikke rensede ventilationsrør eller ventilationskanaler, kan anlægget nemlig have den modsatte effekt og dermed give et dårligt, snavset og baktieriefyldt indeklima.

Rensning af ventilationsrør og ventilationskanaler samt service af ventilationsanlæg

Vi er specialister i rensning af ventilationsrør og kan måle om dit anlæg virker optimalt. Når vi udfører vores service og rensning af ventilationer kan vi vi sikre dig et godt og energivenligt indeklima, samt optimal effekt af dit anlæg. Det er godt for beboere og medarbejdere såvel som miljøet.

Lad os hjælpe med din ventilation i Rebild – Vi udfører blandt andet:

  • Rensning af ventilationsanlæg
  • Rensning af ventilationsrør
  • Rensning af ventilationskanaler
  • Service af ventilationsanlæg
  • Indregulering og udskiftning af filtrer

Vil du høre mere om vores ventilationsservice?

Lyder det som noget for dig, så kontakt os ved at ringe eller skrive til os, for at lave en aftale. Rebild fejeren er klar til at hjælpe dig. Vi arbejder i Rebild og dele af Aalborg Kommune. Se vores distriktområde her.

Tlf. 98392302 / 40202302
Email: Rebild@skorstensfejeren.dk